lauantai 13. elokuuta 2011
Olen ihastunut tuohon Kauhavan Kangasaitan Lilli -ontelokuteeseen (kierrätyspuuvillasta tehty) ja siskolle virkkasin siitä koreja. Tuli söpöt helmetkin, kun sulloin puuhelmiä sisälle ja tein solmut väliin:)

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Virkkasitko erikseen tuon korin pohjan ja siitä jotenkin nuo reunat? Oon itsekin virkannut noita koreja, mutta tuo malli on jotenkin kivemman näköinen.

kivitasku kirjoitti...

Kun olin tehnyt pohjan, käänsin työn "nurin päin", eli oikea puoli tulee korin sispuolelle eikä lattiaa vasten. Sitten virkkasin ensimmäisen kiinteäsilmukkarivin silmukoiden takareunasta. Purin monta kertaa ennenkuin tajusin että noi saa aika kivan näköisen pohjan ja sekin että kauniimpi puoli on sisällä, joka kuitenkin näkyy enemmän kuin pöytää/lattiaa vasten oleva. Ompas vaikea laittaa sanoiksi näitä juttuja...

Hanna kirjoitti...

Täytyypä kokeilla tuota kääntöhommaa.

Anna kirjoitti...

Mä en ole vielä päässyt kokeilemaan tuota ontelokudetta. Tekisi mieli virkata matto siitä. Koritkin olisi kivoja, joten pitää laittaa korvantaakse tuo kääntövinkki.

kivitasku kirjoitti...

Tosi nopeasti tulee valmista kympin virkkukoukulla ja paksusta kuteesta, mutta kädet väsyy, koska on niin raskasta virkattavaa, ainakin jos haluaa melko tiiviin pinnan. Mulla kanssa aikomus tehdä mattoja tässä joskus, ensin pitää tehdä muutama koritilaus:)