lauantai 25. helmikuuta 2012Ihana lauantai menossa - isäntä pienimmän kanssa ulkona, tyttö kaverin kanssa uimassa ja poika tietokoneella. Minä hetken tässä, omassa rauhassani. Tämän päivän suunnitelmissa vain kaupassa käynti ja mummun luona vierailu dementiakodilla. Niin ja syttyruusut odottavat steariiniin kastamista, senkin aion vielä tänään tehdä:)

Putti autellut äitiä kovasti tänä päivänä, kattoi pöytääkin hauskasti. Ja katsellut kauan ikkunasta isin ja veliveikan polttopuuhommia -tarvitsee enää vähän koroketta yltääkseen ikkunaan. Huomaathan meidän hassut kotivaatetukset, tuo villamekko on suosikki, ehkä sen takia kun on niin lämmin ja sitten mahdollisimman paljon sukkia ja tossuja päällekäin, niin hyvä on. "Huva", niinkuin putti sanoo!

Villasukka etenee, hitaasti... Onneksi niiden saaja on hyvin kärsivällinen♥

Ja viimeksi lukemani kirja, joka kosketti. On joitakin kirjoja, joiden jälkeen sisällä on jotain muuttunut ja tämä oli sellainen.

Hyvää viikonloppua Sinulle♥Henna5 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania kuvia! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

kivitasku kirjoitti...

Kiitos, samoin:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kun sinulla on ihanan lämmittäviä asioita täällä aina <3 ja luettavaksi suosittelen " Hoivakodin kissa Oscar" Liikuttavaa asiaa...

Anonyymi kirjoitti...

edellinen kommentti Eilalta :)

kivitasku kirjoitti...

Eila: Täytyypä lukea se kirja, varmasti hyvä!