tiistai 19. kesäkuuta 2012Kehtaanpas kertoa senkin, että neulon juhannusviikolla villaisia nallemyssyjä:) En tiedä kenelle -mutta kun idea ja inspiraatio syntyy niin silloin on kiva tehdä. Ja päässä on liiankin monta ajatusta erivärisistä, erilaisista eläinpipoista... No, ehkä myyn näitä sitten joskus joulumyyjäisissä, jos kasapäin syntyy ja lähipiirin vauvat ja lapset loppuvat♥

Niin paljon tykkään yksityiskohdista, käsintehdyistä jutuista ympärillä, niistä nuhjaantuneista tyynyistä joita olen vuosikymmenet sitten tehnyt ja jotka ovat kulkeneet kodista toiseen. Tuon alimmaisen kuvan tyynyliinan nimikirjaimet olen kirjaillut kaksikymmentä (järkyttävää kun olen vanha!) vuotta sitten talouskoulussa. Tyynyliina on kulkenut tähän asti mukana ja sillä on nukuttu sadat yöt. Tässä yhtenä aamuna huomasin sen olevan ihan hiutunut ja puhki kaikesta pesemisestä ja käytöstä ja melkein tuli haikea olo. Ihan piti kuva ottaa. Ja kyllä minä tuon kirjailun tuosta vielä leikkaan ja kiinnitän johonkin toiseen paikkaan sitten kun tyynyliina on jo liian reikäinen.

Ja sitten nuo arjen ihanuudet; neulotut tiskirätit♥ Lisää olisi pian tehtävä, on niin kätevä heittää illalla pesukoneeseen ja kestävät vuodesta toiseen -ja ei kun paranevat vaan käytössä. Oletko muuten huomannut (jos neulomisesta tai virkkaamisesta pidät), kuinka paljon erilaisia tiskirättimalleja jo on olemassa? Aika hassua, mutta ei kuitenkaan. Onhan se joka päivä käytössä oleva tarpeellinen juttu. Vai käykö sinulle koskaan niinkuin minulle, että kaikki rätit ovat pesussa ja tuntuu, että mistään ei tule mitään ja lapset kaatavat juurikin silloin maidot pöydälle tai muruja on joka paikassa?

Tuon ylimmäisen kuvan ihanan ruusuisen peltirasian löysin isomummulasta. Se on nyt kuistilla avainten säilytyspaikkana. Vanhat, ruosteiset avaimet ovat mielestäni kivan näköisiä, mutta ihan koti- ja autonavaimet tykkään pitää piilossa.

 No, olipas taas tyhjänpäiväistä asiaa, mutta eipä nyt jaksa sen syvällisempiä ruveta ruotimaan, eikä liene tarpeenkaan. Nautin olostani, sillä pienin on muutaman tunnin lomailulla mummulassa ja saan hetken aikaa itselleni.

Neuloa vaikka sitä tiskirättiä:)
Kiitos mummu ja pappa♥

Ei kommentteja: