maanantai 30. heinäkuuta 2012


Oli niin kauniita terttutomaatteja -ja laihalle kukkarolle sopivaan hintaan, jotta ostin -vaikka ei edes suomalaisia... Olen joutunut periaatteistani vähän joustamaan. Nyt pidän tärkeimpänä sitä, että saan olla vielä hetken kotiäitinä. Vielä vuoden♥ Olen kummallisen hyvä saamaan hurjia summia ihan vain ruokaostoksiin -ja tottahan se on, että eettisesti ja puhtaasti tuotettu maksaa enemmän.2 -vuotias on innoissaan äidin apuna monissa kodin jutuissa -tässä hän oli juuri järjestänyt kenkänsä:)Chilit muuttaneet isompiin ruukuihin.Minni -kissa peiton alla hellettä pitämässä.
Ja mustikoista Putti tykkää tosi paljon! Illalla käytiin yhdessä litra noukkimassa talon takaa, apulainen halusi tuon punaisen ison poimurin. Oli ihanan näköinen, kun rämpi varvikossa kumppareissaan ja sukkahousuissaan suu mustikassa ja iso poimuri kädessä. Sillä haroi mustikkamättäitä ihan oikealla tyylillä äidin apuna.
Iltapalaksi; mustikoita, vaniljajäätelöä, banaania, kaurahiutaleita ja maitoa --> surrrrrrr --> NAM!


Ukkonen lähti töihin, loma hurahti liian nopeasti taas...


Kivaa maanantaita sinulle♥

-Henna-

2 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Voi ihanuus noita pieniä kenkiä.... ja p
ientä äidin apulaista.♥

Paula Kristiina kirjoitti...

Ihana pikku apulainen! Mukavia kuvia:) Pikkusiskolla on myös kaksivuotias ja kaikessa täytyy olla apuna:) Mukavaa alkanutta viikkoa:)