perjantai 21. syyskuuta 2012

 
Alkaakohan blogitilani loppua pikkuhiljaa -bloggeri takkuilee tosi kovasti ja en saa edes kuvia aina suurennettua. Noidenkin kuvien kanssa oli kovasti ongelmia. No, katsotaan, olisiko joku väliaikainen ongelma. Mutta ihan oikeasti täälläkin tila joskus loppuu -ainakin maksuton sellainen.
 
Sain eilen ihanan paljon omppuja. Olin niitä hiljaa mielessäni toivonut, mutta en edes ääneen ajatuksiani sanonut. Aamulla sain viestin, että pussillinen odottaa minua ja kun menin, niin sain peräkontillisen:) Joten ei kannata kysellä, mitä tämä kotiäiti tänään tekee. Ja jos joku lähimailla asuva nyt lukee tämän, niin tervetuloa hakemaan yksi pussillinen itsellesi -minua vähän pelottaa, selviänkö itse tästä urakasta!
 
Luen juuri ihanaa, vanhaa kirjaa. Ja jättisuuresta itselleni neulomasta villatakista tuli minitakki, kun laitoin pesukoneeseen! Jos vain saisin sitä vähän pehmeämmäksi (on niin kova, että pysyy helposti pystyssä ihan itsekseen), niin on tosi kaunis syystakki pikkuiselle♥ Jos vähän virkkailisi siihen koristeita ja vaikka taskut.
 
edit: Nuo varpaat vain säikähtivät aamulla, eivät ne oikeasti noin harota.


3 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Minä sain hirveästi lisätilaa, kun muistin vain muuttaa heti alkuun nuo kuvat 400 Pix. Tein jopa niin, että ne kuvat mitkä jo aikoinaan olin ladannut, niin muutin ne arkistossa tuohon pinempään muotoon.
Myös siten voi tehdä, että teet itsellsi toisen käyttäjätilin tähän samalle alustalle, siihen tulee heti sama määrä maksutonta lisätilaa.

Henna kirjoitti...

Kiitos vinkeistä, KahviKaneli!

kte kirjoitti...

Vanhat kirjat on ihania, joskus niitä tulee haalittua kirjastosta ja kirppareilta ja ilmaiskoreista, mutta vain niiden kansikuvitusten takia :)