keskiviikko 30. tammikuuta 2013

 
Aika usein "välitän" neulomalla sukat. Siis neulon rakkaudesta ja lämmöstä jotakin ihmistä kohtaan. Nämä sukat tein tärkeimmälle ihmiselle elämässäni, omalle miehelle♥
 
 
Tyttökin sai uudet sukat. Noista 7-veljestä -langan raidoista tulee mieleen vanilja & kaakao & kahvi -tykkään!
 


 
Ja noin ihanan yllätyksen sain eilen! Ystävältäni Tuulilaaksosta kauniita omien lampaiden villasta tehtyjä lankoja -kasvivärjättyjä. Kahdesta kerästä ajattelin tehdä hänelle ja tytölleen lapaset tai sukat ja ehkäpä sitten kaksi jäisi palkaksi itselleni♥

10 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kauniit sukat ja mikä ihana veikeä hymynaama♥
Upean väristä lankaa olet saanut!

Miikku kirjoitti...

Kauniita sukkia taas!
Minä myös neuloessani ajattelen sukkien/lapasten saajaa ja kudon mukaan lämpöä ja rakkautta:)

Ina kirjoitti...

Voi mika veitikka tuossa kuvassa. :) Ja mikas on ihaninta antaa sydamesta sukat tai lapaset. :) Niita on silloin kiva tehda ja saada.

MINNA kirjoitti...

Toisten muistamisesta tulee itsekin niin hyvälle tuulelle. Ihanat raitasukat!

tinttarus kirjoitti...

Voi, ihana ajatus välittää neulomalla! JAlassani on polvipituiset äidin neulomat palmikkosukat. Kun on kipuillut vuosia äitisuhdettaan ja sitten saa olla pullollaan kiitosta löydetystä, tuntuu hyvältä ajatella, että jalassa on rakkaussukat! Pitkä tarina. Onnellinen loppu.
Ja sinä et tiwedä,miten paljon iloa tämä jakamasi ajatus minuun antoi! Siispä kiitos♥

Nuo suklaavaniljaiset raidalliset ovat iiiiihanat!!!

Henna kirjoitti...

Irmastiina: Kiitos♥ Joo, tuo hymynaama on ihana! Onni on omistaa ystävä, joka osaa hoitaa lampaita, keriä, kehrätä ja värjätä lankaa!

Miikku: Kiitos♥ Hassua kyllä, miten nuo ukkosen sukat näyttävät nyppyisiltä kuvassa, vaikkei kertaakaan jalassa olleet ja ihan hyvän näköiset oikeasti. Kuvat joskus valehtelee.

Ina: Totta joka sana♥

Minna: Kiitos kehuista ja tuo on niin totta, kun annat iloa, saat itsekin:)

tinttarus: "Rakkaussukat", wau... Ihana asia! Joskus välittäminen on käsinkosketeltavaa ja lämmintä, pehmoista♥ Kiitos sinulle, olet ihana!

Mervi Heikkilä kirjoitti...

Eipä kestä kiittää! Ei kyllä tosin ole minun kehräämääni lankaa, vaan kehräämöstä. Vaikka on rukki ja periaatteessa osaan homman, muistat varmaan, että olin jo nuorena aika kärsimätön, eikä tilanne taida olla parantunut. Kehrääminen vaatisi aikaa, aikaa ja vielä lisää aikaa... Keväällä saan toivottavasti luonnoväristä mustaa ja ruskeaa omien lampaiden lankaa, laitan sitä postiin sitten. :-) Ja muuten ihania sukkia!

Henna kirjoitti...

Mervi: No, osaat kehrätä kuitenkin, olen nähnyt kuvankin sinusta rukin ääressä:) Odotan kovasti että pääsen kerimään langat ja neulomaan niistä -kunhan ensin saan muutamat synttärisukat neulottua. Ja sinullakin on merkkipäivä kohtapuoliin -ehdinköhän?

Mervi Heikkilä kirjoitti...

Miten sinä ihana ihminen voit muistaa minun merkkipäiväni! Minä en KOSKAAN muista kenenkään...

Nuppu Home kirjoitti...

Ompa todella kauniisti ajateltu tuo 'välittäminen'. Rakkaussukat, hmmm. Nuo raidalliset kaakako-sukat ovat ihastuttavat.
Tiedätkös, että olet saanut minutkin - ikuisen virkkaajan - innostumaan sukkien ja tumppujen neulomisesta. Kurkkaa vaikka NuppuHome-blogiini :-) Kiitos siis sinulle inspiraation saamisesta!