keskiviikko 2. tammikuuta 2013


Näihin viime vuonna tekemiini neuleisiin ja virkkauksiin nivoutuu monia muistoja... -jokainen pieni silmukka liittyy johonkin ihmiseen, elämäntilanteeseen, iloon, murheeseen. Välillä neulon nauraen, välillä itkien, joskus lattialla istuen lapsen touhuja seuraillen, joskus automatkalla (en tosin itse ajaessani, sentään). Kesällä ulkona portailla, uimarannan laiturilla, sohvan nurkassa, tietokoneen ääressä. Lahjaksi jollekin tai jonkun toiveesta, itselle tai perheelle tarpeeseen.
 
Näissä silmukoissa on enemmän kuin vain lankaa ja aikaa -niissä on tunnetta ja lämpöä, koko elämän kirjo, päivien vaihtuvat värit♥
 
 


12 kommenttia:

Pizzicato kirjoitti...

Ihanan värikkäitä käsitöitä! Mukavaa, että sait kollaasit onnistumaan :) Itsekin kikkailin omieni kanssa hyvän tovin. Mukavia ja luovia käsityöhetkiä vuodelle 2013 toivotellen!

Paula Kristiina kirjoitti...

Ovat tosiaan kauniita töitä! Ja kauniit kollaasit olet tehnyt. Kirjoituksessa kirjoitit juuri sen mitä käsityön tekeminen on:))

KahviKaneli kirjoitti...

Onpa niin kauniita käsitöitä!
Yritin kurkistella onko sinulla tuolla sivussa (marginaalissa) jotkut "tagit" mistä olisi voinut vaikka aiheittain voinut selata.

Henna kirjoitti...

Pizzicato: Kiitos! Sinulle myös iloa käsitöiden parissa♥

Paula Kristiina: Kiitos:)

KahviKaneli: Voi kiitos sinullekin♥ Ei ole mulla sellasia, joista vois aiheittain selata -en tiedä osaisinko laittaakaan... Ne olis kyllä ihan kivat, itsekin tykkään muiden blogeissa niiden kautta kurkkia, mikä kiinnostaa:)

Ina kirjoitti...

Oletpas ollut tuottelias. Kaikenlaista kivaa on koukulta tai puikoilta syntynyt. Ihanuuksia! Ja mikas on sen parempi itse tehty vaate, joka on tehty tunteella ja taydesta sydamesta. :D

Liila kirjoitti...

Minna kirjoitti...

Paljon olet ehtinyt, ja kauniita :)

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Ompas kaikenlaista kaunista syntynyt käsissäsi..
Tekemisen iloa myös tähän uuteen vuoteen..

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan kauniisti kirjoitit, ihania töitä -Mukavaa vuotta sinulle ja perheellesi:)

Nuppu Home kirjoitti...

No voi hyvä tavaton sentään, miten ihania käsitöitä osaatkaan tehdä. Miten ihmeessä voi olla mahdollista, että en ole löytänyt tänne blogiisi aikaisemmin! Kiitos, kun jätit kommentin minun NuppuHome blogiini, niin löysin tieni tänne sinun omaasi. Pitääpä oikein ajan kanssa käydä aiempia postauksiasi läpi, niin kauniilta 'elämän aarteita' olet tehnyt! Palaillaan. t riitta

Henna kirjoitti...

Ina: No, nuo on tuollaisia pieniä juttuja -villatakkeja ym. isotöistä ei ole tullut tehtyä aikoihin... Jotenkin nyt on kiva saada pian valmista ja käyttöön:)
Joo, on ihana itsekin saada joskus jotain itsetehtyä -arvostan sitä niin paljon♥ Tosin tällainen, joka tekee paljon käsitöitä, saa aika harvoin itse esim. villasukkia lahjaksi:)

Liila: ♥ sinne myös -ne sun viimeksikin tekemät pöllölapaset -vau!

Minna: Kiitos!

Tarja: Kiitos, sinulle myös ja koko perheelle♥

villa auroora: Kiitos ja samoin♥

Riitta: Voi kiitos... Samaa voin sanoa sinulle, ihailen tekemiäsi töitä! Vieraillaan puolin ja toisin♥

Nuppu Home kirjoitti...

hei Henna, liityin lukijaksesi ;-) Nyt ei mikään tekeleesi pääse menemään minulta ohitse vahingossa. Kivaa siis tiedossa.