tiistai 29. maaliskuuta 2011

Tosi kaunis malli pienelle tytölle - tein ensimmäistä kertaa englanninkielisestä ohjeesta. Alkuun purin useammankin kerran ja olin jo vähällä luovuttaa. Mutta onneksi en antanut periksi - tästä tuli ihana:)
Ohje Raverlystä: http://www.ravelry.com/patterns/library/abagail-sweater
Lankana kaurapuuron värinen 7-veljestä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä tuli ihana!!!!!! Tykkään kovasti mallista. On haaste tehdä muulla kielellä kun välillä suomenkielikin tuo haasteita:) Mukavaa tiistaita:)

Henna kirjoitti...

Memmi: On niin paljon ihania neuleita englannin kielellä, että nyt kun uskalsi kokeilla niin avautuu ihan uusi maailma:) Tuossa oli muutenkin niin paljon uutta, kun neulottiin ylhäältä alas yhtenäisenä, mitä en ole ennemmin kokeillut. Mukavaa tiistai-iltaa sinulle myös!

Anonyymi kirjoitti...

Käy blogissani- Siellä on sinulle viesti:)

Henna kirjoitti...

Memmi: Voi kiitos tunnustuksesta:) Tosi kiva yllätys!

Anonyymi kirjoitti...

Sattumalta löysin tän sun blogin!
Ihania tekeleita ja kaikkea kaunista teidän kodissa :)Vanhat tavarat kiehtoo minuakin... :)
huomasin että mekin asumme samassa "kaupungissa" ;) nyt olen viimeaikoina löytänyt useamman blogin, jota kirjoittelee saman "kaupungin" ihmiset, kivaa ;)
T: Niina alumiinitehtaiden läheltä ;)

Henna kirjoitti...

Niina: Kiva että löysit tänne! Ja jätit kommentinkin:) Joo, tämä blogin pitäminen on aika kiva harrastus ja ikäänkuin sellainen päiväkirja itselle - vaikkakin päivittelen harvoin ja en useinkaan käsittele syvällisiä asioita. Taitaa olla enemmän käsityöblogiksi muodostunut. Mutta käy toistekin:)

Kristiina kirjoitti...

Onpa kaunis neule! ja olipa jännä kuulla että se on neulottu ylhäältä alas..olispa ihanaa kun oppisi tekemään tuollaisia..

Anna kirjoitti...

Ihana! Tuo lanka sopii kauniisti tuohon pitsiin. Ei ole liian makea. Joskus kun aloin neulomaan englanninkielisiä ohjeita se tuntui vaikealta, mutta nykyään kielellä ei ole väliä. Seuraavassa sunkin täytyy purkaa vähemmän :) Kiitos tunnustuksesta!

Henna kirjoitti...

Kristiina: Kiitos! Ei se niin hankalaa ollut kuitenkaan, lisäiltiin vaan silmukoita, joista sitten kädentiet syntyivät. Mukavaa oli, ettei ollut yhtään ommeltavaa saumaa:)

Henna kirjoitti...

Anna: Kiitos! se on totta että harmainen villalanka sopii hyvin pitsineuleisiin ja tykkään tehdä pitsisukkiakin harmaasta - jotenkin tasapainottaa toisiaan:) Ja jos mun yleensä pitäis joku väri langoissa miettiä suosikiksi niin se on just harmaa, ainakin tällä hetkellä. Siihen ei heti kyllästykään.