Ennenkuin menen tekemään kaura-omenapaistosta (tekee mieli jotain tosi hyvää), niin kerron että tämä Marianne Kiskolan kirja on ihana:) Se on ollut keittiön hyllyssä monet vuodet ja ainakin kerran viikossa löydän sieltä jonkun hyvän ohjeen. Muutamat ohjeista on sellaisia joita tulee tehtyä usein, mutta läheskään kaikkia en ole vielä kokeillut. Olen aina tykännyt kirjoista ja vaikka niitä ohjeita saa netistä ihan joka lähtöön niin siltikin reseptikirja tuntuu paljon mukavammalta. Ja nyt omenoita pilkkomaan - laihduttamaan ehtii huomennakin!
2 kommenttia:
Omenapaistos on niiiin hyvää!!! Sitä pitäsikin taas joku kerta tehdä! Ootko kokeillu laittaa raparperia omenoiden joukkoon? Se on kans tooosi hyvää!!
Empä ole tullut kokeilleeksi - pakastimessa onkin vielä raparperia, kiitos vinkistä:)
Lähetä kommentti