Sekoitin kulhossa 9dl luomukevytmaitoa ja yhden luomuviilipurkin, kaadoin seoksen muutamiin lasikulhoihin ja jätin yöksi huoneenlämpöön leivinliinan alle. Aamulla nostin kulhot jääkaappiin ja muutaman tunnin kuluttua maistoin - NAM:) Päälle laitan vaikkapa mustikoita, hunajaa ja muroja tai mysliä.
No, miksi nyt enää nykypäivänänä tehdä itse viiliä, kun sitä voi ostaa kaupasta?
Siksi että:
-helppoa kuin heinänteko
-en tykkää ostaa muovipurkkiruokia (vältän muovia monestakin syystä, ja mieluummin ostan lasipurkeissa mitä vain pystyy, koska niitä voin käyttää myöhemminkin esim. pakastuksessa)
-tulee lapsuus mieleen, kun äitikin teki itse viiliä ja se maistui hyvältä
-syön mieluummin luomumaidosta tehtyä viiliä ja sitä ei meidän kylän kaupoista saa
-tulee halvemmaksi
Mukavaa maanantaita Sinulle:)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti