maanantai 4. kesäkuuta 2012
Siemenistä kukkien kasvattaminen on kyllä paljon jännempää kuin valmiiden kesäkukkien multaan laittaminen -mutta vaatii kärsivällisyyttä ja kykyä sietää tyhjiä kuppeja ja ruukkuja pitkän aikaa. Jospa loppukesällä saisin taittaa kukkasia maljakkoon noista ämpäreistä (eikö ole ihania, mummulan aarteita nekin).

2 kommenttia:

Juhani Laukkonen kirjoitti...

Keltähän Sinä Rakas Tyttöni olet saanut tuon ihanan taidon tehdä käsilläsi kaikkea ihanaa <3<3 - et ainakaan minulta ole talenttejasi perinyt! Olisikohan nuo isoisovanhempien (suutari, räätäli, puuseppä ym.) geenit :) Niin kovasti nautin katsella kun toteutat ideoitasi!

Henna kirjoitti...

Voi äiti♥ Tiiä oonko kummonenkaan tekijä, mutta kyllä kuule sulta ja isältä oon innostuksen idun saanut ihan varmaan. Oot tehnyt paljonkin kaikkea käsillä, ekkö muista? Ommellut, neulonut, värkännyt mulle jos minkälaista naamiaispukua, tehnyt kampauksia (sekin on taiteellista), laittanut aina kotia nätiksi, runoja väkertänyt, on laulettu koko perhe paljon yhessä, ootte vieny mua museoihinkin jo pienenä, kun niistä tykkäsin, paljon matkustettu ympäri ämpäri ja ihailtu kaikkea kaunista, oot lukenut mulle kirjoja, kannustit jo kotona tekemään käsillä, ostit mukisematta mulle lankoja, kankaita, maaleja, sain tehä kasvimaankin jo mukulana (jossa kasvoi kieroja porkkanoita, kun oli niin huonosti perustettu)...siis ihan kaikki jo lapsena saadut kokemukset on kasvattaneet innostusta tämmösiinkin juttuihin:) Senkin muistan, kun isä antoi mulle luvan käyttää omia öljyvärejään ja sain maalata tauluja. ♥