torstai 2. elokuuta 2012


Tuntuu etten osaa antaa lahjaksi muuta kuin itsetehtyjä juttuja -ja siksi muistamiset venyvät joskus liian pitkiksi, kun on kesken monta käsityötä ja päivissä on vain kohtalaisen vähän aikaa istahtaa virkkaamaan, neulomaan tai ompelemaan. Eilen sain vihdoin viimeisteltyä pienen myssykän ja sen kaveriksi ajattelin laittaa virkatun vaunupeiton, joka on vielä monta silmukkaa vailla.

Haaveena olisi täpötäysi lahjalaatikko, jossa olisi paljon villasukkia, lapasia, myssyjä, kasseja, villatakkeja, tossuja... Mutta toisaalta on kiva tehdä jotain juuri tietylle ihmiselle, häntä ajatellen, viime tipassakin ja lähesmelkeinaina kovasti liian myöhään lahjoen. Jos on viimetipan ihminen, ei osaa lahjalaatikkoakaan etukäteen täytellä ja joka vuosi ne merkkipäivät, joulut ja muut tulevat ihan nurkan takaa.

Mutta jotain pientä olen varastoon tehnyt, jos joku joskus tarvitsisi -esimerkiksi nuo minisukat:)7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Itse tehdyt lahjat on juurikin niitä kaikkein parhaimpia ja rakkaimpia! Sekä anatajalle että saajalle!!!

Paula Kristiina kirjoitti...

Kaunis myssy ja suloiset sukat! Itsetehty lahja lämmitää saajaa ja antajaa♥

Henna kirjoitti...

Hanna; se on totta kyllä, tosin olen huomannut senkin etteivät kaikki niin välittäisi saada "vain" käsityönä tehtyä. Tai sitten menee vain värivalinta tms ihan vaan pieleen tekijällä... Joskus oikein itsellekin tulee hyvä mieli, kun joku aidosti ilahtuu lahjasta ja vielä kivemmalta tuntuu, jos se tulee oikeasti käyttöön:)

Henna kirjoitti...

Paula Kristiina; Kiitos♥

Liila kirjoitti...

On niin kiva kuulla, että joku ajattelee samoin :) Tehdään yhdessä hyvillä mielin lahjoja ja joskus jopa varastoon asti...

Henna kirjoitti...

Liila; Tehdään vaan -ja kaiken lisäksi se on niin mukavaa tuo tikkuaminen♥

Daisy kirjoitti...

Tulin vastavierailulle kivaan blogiisi.
Ajattelen samoin, että haluan tehdä sukat juuri jollekin tietylle. Minulla ei ole varastoa. Annan kaiken pois saman tien.