torstai 29. marraskuuta 2012

 
 
Mitä sinulle kuuluu? Minulle ihan hyvää, varsinkin kun aurinko paistoi tänään hetken verran. Lunta satoi ja aurinko paistoi yhtä aikaa -oli niin kaunista. Sitten oli aika kivaa muutenkin, kun kiertelin kaikki pikkukaupunkimme kirpputorit ihan omassa rauhassani, kun napero oli mummulassa. Löysin muutaman aarteen, joista on varmasti iloa meidän kodissamme. Yritän aina ajatella, kirppikselläkin, että tarvitsenko tuota juttua ihan oikeasti vai kannattaisiko jättää ostamatta.
 
Mutta tänään löysin pellavaisia käsipyyhkeitä, joissa oli omat nimikirjaimenikin -käsin kirjailtuna♥  Ja ne täytyi tuoda meille asumaan.
 
Ja sitten tuo vanha, mutta hyväkuntoinen peli, jossa oli neljä kaunista pahvista pelilautaa... Mielessäni kuvittelin, kuinka kauniita tauluja niistä tulisi! Ehkä sitten, kun pienimmällä on joku oma nurkkaus.
 
Joka ilta teen jotain pientä joulumyyjäisiin. Niinkuin yhtenä hämäränä tuon virkatun suojuksen pilttipurkin koristeeksi -ja sitten ihastelin, kuinka kauniisti kynttilän valo loisti sen läpi.
 
 


5 kommenttia:

Ina kirjoitti...

No osuipa sinulle aarre kun ihan omilla nimikirjaimilla oli pyyhkeet kirjailtu. Ja ahkera olet ollut kun jaksat varkata juttuja myyjaisiin. :) Voi kun tannekin saataisiin sita lunta!

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Kivoja löytöjä ..
Lunta jo aivan vähän täälläkin ...

Henna kirjoitti...

Ina: Totta, ihana löytö! Ahkera tuskin olen, mutta kun näpertäminen on vaan niin mukavaa:D

Tarja: Kiva, että sielläkin lunta:)

nanou kirjoitti...

tykästyin tuohon virkattuun lasipurkin suojukseen, jonkun tuollaisen jutun ehtis ehkä vielä tehdä lahjaksi jouluvieraallemme :D

Henna kirjoitti...

Lintuemo: Niin, tuo on tosi helppo ja nopsa tehdä:)