maanantai 25. helmikuuta 2013


 
Ei postausta ilman villasukkia, näköjään. Ystäväni sukista tuli kauniit, paksusta villasta huolimatta keväiset. Silmukkamääriä katsoin Novitan sukkalehdessä olevista 7 -veljestä -raitasukista. Puikot olivat bambuiset, kokoa 2.5. Käytän yleensä löysästä käsialastani johtuen ainakin numeroa pienempiä puikkoja kuin ohjeissa. Ainoa pieni juju näissä sukissa on joustinneuleen yksi valepalmikkokierros. Ja nuo pohkeen kavennukset tekevät sukista todella hyvät jalkaan.
Toivottavasti näille tulee käyttöä♥
 
Kevään tuoksua ja ääniä jo ulkona. Alkaakin jo noiden lumiukkojen ja -olioiden tekeminen kyllästyttää!
 
Monta kirjaa luettu ja monta ihanaa vielä lukematta -tykkään noista Lempi Pursiaisen romaaneista. Antavat kyllä perspektiiviä omiin pieniin murheenhitusiin.
 
Täällä kuumetautia edelleen, tytöllä neljässäkympissä huitelee. Vähän alakuloa ilmassa, kun suunniteltiin uima- ja laskettelureissuja niin innolla. No, eiköhän me jotain kivaa keksitä vielä tällä viikolla:) Ja onhan sekin jo mukavaa, kun saadaan edes muutama päivä perheenä huilailla yhdessä, vailla työ -ja koulujuttuja.
 
Kivaa viikkoa sinulle, kiva kun kävit♥
5 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Kuumeiselle pikkuneidille paranemishalit! Sukista tuli tosi raikkaat ja kevaiset. Tein vauvasukat kavennuksineen saariin ja eivatpa tippuneet vaikka kuinka potkiskeli. :) Meinaan tehda pitkat sukat jatkossakin samalla lailla. Toivottavasti lomaan saadaan jotain kivaakin aikaiseksi. Meidan neidin loma loppui ja koulu alkoi taas.

Paula Kristiina kirjoitti...

Paranemisia sinne ja toivotaan että ei koko loma mene sairasteluun!
Sukat ovat ihanan hempeän väriset, keväiset.

Henna kirjoitti...

Ina: Kiitos, lääkekuuri nyt menossa heppatytöllä, poskionteloista löytyi syy pitkittyneeseen kuumeiluun ja flunssaan. Joo, kyllä nuo pohjekavennukset on tosi kivat niin aikuisilla kuin lapsillakin -ja nätit:)

Paula Kristiina: Kiitos♥

Mervi Heikkilä kirjoitti...

Voi kerta kaikkiaan, miten ihanat sukat posti tänään toi. Kiitos! Takuulla on käyttöä.

Henna kirjoitti...

Mervi: Kiva että tykkäsit:)