sunnuntai 12. toukokuuta 2013
 
No mitäs tänne, valkoset pitsisukat valmiit -huomenna ne matkustavat kirjekuoressa mummulle. Ja keinua on mies isänsä kanssa pihaan ahkeroinut, kaadetuista sähkötolpista. Tuleekin mahtavan korkea ja tukeva keinu, puut parin metrin syvyydellä maassa. Ei varmasti huoju vaikka minäkin otan hurjat vauhdit (jos vaan enää pää kestää).
 
 


12 kommenttia:

Miikku kirjoitti...

Herkullisen näköistä kakkua ja ihanat sukat:)

Henna kirjoitti...

Kiitos, Miikku♥

Liila kirjoitti...

Kuviasi on aina niin ihana katsella. Niihin on aina vangittuna jokin ajatus tai tilanne, jolla on merkitystä. Kuten taas tässäkin postauksessa. Hyvää äitienpäivää!

Henna kirjoitti...

Kiitos Liila♥ Ihanasti sanottu! Hyvää äitienpäivää sinulle myös:)

Ina kirjoitti...

Hyvaa aitienpaivaa Henna! Ihanat sukat olet varkannyt mummollesi. Taalla ei talla hetkella villasukat ole mielessa parinkymmenen asteen lammossa ja auringossa.

Noomi kirjoitti...

Ihanaa!! Minäki tuun kokkeilemaan keinua ku se on valamis!! :)

T: pikkusisko

Henna kirjoitti...

Ina: Kiitos! Toivottavasti sinulla oli kiva päivä eilen myös:)

Noomi: Iliman muuta :)

Pizzicato kirjoitti...

Upean keinun olette saamassa! Meillä on myös kottikärryt saaneet kyytiä pihahommissa. Kevät on työntäyteistä, mutta niin ihanaa aikaa :)

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Voi kun ihanaa keinua, voi sitä vähän hiljaisempaakin vauhtia ottaa..
Tosi ihanat sukat, niin pitsiset..

Henna kirjoitti...

Pizzicato; Niin,kyllä tuossa kelepaa keinutella suven suloisina iltoina :) Kevät on ihanaa♥

Tarja: Niin, kyllä se vauhti väistämättä vuosien myötä hiljenee... Kiitos, tykkäsin kyllä itsekin tuosta Novitan sukkaohjeesta♥

Mervi Heikkilä kirjoitti...

Ihanaa, kun on mies, joka jaksaa värkätä! Kakkukuvastasi tuli niin vesi kielelle, että lisäsin kauppalistaan aineen jos toisenkin. :-)

Henna kirjoitti...

Mervi; On varmasti ihan hyvää tuo banoffee, jos vaan tositosi makeasta tykkää:) Joo, mulla on kyllä semmonen ukko, että se tekkee vaikka mitä vimpstaakeja varsinkin lapsille ja vielä tykkääkin siitä♥