lauantai 1. helmikuuta 2014
 
Lopuillaan olevaan viikkoon kuuluu
 
-tuoksukynttilöitä
-lapaset Tuulilaakson ihanasta langasta
-pieniä mukavia hetkiä
-taidetta
-unelmia
-aikaisia aamuja
-tukkoisia neniä
-aurinkoa
-raikkaita, ulkona pakkasessa tuulettuneita mattoja

-puurtamista
-lepäämistä
-perusasioita
-turhan karsimista
-halauksia
-huokauksia
-rukouksia
 
Välillä on repusta eväät syöty ihan kokonaan. Ja patikkamatka iltaan tuntuu joskus aamun aikaisina tunteina liian pitkältä. Vesipullokin on jäätynyt ja kenkä hiertää. Sitten nousee aurinko, joku hymyilee niin että sisältä kutittaa ja vaikeakin tilanne, jota vielä aamulla murehti, meneekin ohitse omalla painollaan. Sitkeästi aion huomennakin nousta, keittää aamukahvin, ottaa uuden päivän haasteet vastaan ja kasvaa vahvemmaksi. Ja yksikään päivä ei ole hukkaan heitetty, jos saan jotain toiselle ihmiselle antaa omastani. Istua kannolle toisen viereen ja jakaa repustani eväitä, laittaa vaikka se viimeinenkin eväsleipä puoliksi.
 
Tiedä, vaikka seuraavan mäennyppylän takana olisi hampurilaisravintola:) Ja yhden mäen vielä jaksaa aina kivuta ylös, seuraavaa ei kannata murehtia.
 
Ja niitä pieniä unelmia; nuo Gudrun Sjödenin kauniit vaatteet. Jotain niistä omistan (ja ne ovatkin niitä lempivaatteitani, joita pidän usein) ja ehkä joskus vielä säästöpossussani on niin monta kolikkoa, että saan vaikkapa tuon kevättakin. Kalliita, mutta niin ihania.
 
No juu, onhan niitä isojakin unelmia, toiveita. Ja ne on suuria.
Rukouksin kannan ne Isälle.
 
Huomenna vielä huilataan, sitten alkaa uusi viikko♥ Se tuo taas mukanaan paljon haasteita, mutta niistä selvitään.
 
 
 
3 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Ihania juttuja! Ja voi noi Gudrunin vaatteet on ihania. Mulla on pari mekkoa, jotka olen sitten halvennuksista ostanut. Ei niita oikein muuten raaski. :D Ihanuuksia kuolasin minakin kun ilmoitus kevatmallistosta tuli sahkopostiin. :)

Minna kirjoitti...

Mulle käy Gudrunin kanssa aina niin, että selaan kuvaston ihastuksesta huokaillen. Sitten käyn sen läpi uudelleen, eikä mikään enää olekaan niin kivaa tai ainakaan mun tyylistä, tai sitten olis, mutta väärän väristä. No, tulee edulliseksi :) Silkkitrikoita olen sieltä tilannut, mutta eihän ne pukeutumisessa varsinaisesti näy kun alusvaatteina käytän.

Henna kirjoitti...

Ina: Kiitos vaan:) Juu, melkosen kalliitta ovat. Mutta uskottelen joskus itselleni, että kun harvoin mitään ostan, niin sitten voin ostaa vähän kalliimpaa, jos siitä tosi paljon tykkään...

Minna: Onhan siellä paljon "yliampuvia" vaatteita munkin makuun, mutta sitten on niitä, joiden tyylistä tykkään kovasti. Joskus kyllä löytää ihan jostakin muualtakin semmosia vaatteita, joista tietää heti, että ne pidetään ihan puhki. Ja ehkä yksi syy, miksi nuo vaatteet näyttävät silmissäni niin kauniilta, on se ihana kuvasto josta huomaa, että sen eteen on tehty paljon työtä. Kauniit maisemat taustalla jne:)