perjantai 26. syyskuuta 2014Norjan matkalla aloitetut harmaat sukat ja kämmekkäät valmistuivat eilen ystävälle kiitokseksi. Novitan Kaiku-lanka on mukavan pehmoista, mutta sukissa tuskin kovin kestävää -unisukkina lämpöiset.

Aroniamarjoja on mukava poimia. Mausta en oikein tykkää, mutta äiti ja anoppi osaavat tehdä näistä hyytelöä, jota ehkä minäkin opin joskus syömään.
 


Neljävuotias on innostunut ompelukuvista. Muistan itsekin tehneeni näitä lapsena.
Mutta kärsivällisyyttähän siinä koetellaan, kun lanka on välillä solmussa ja menee väärästä reiästä. Ja neljävuotiaalla pinna on ilmeisesti vasta neljä senttiä pitkä?
 
Viimeisiä lomapäiviä tästä kolmannesta lomanpätkästä vietellään, maanantaina tartutaan taas leivänsyrjästä kiinni :)
 
Tämä syksy on ollut
-ajatuksia täynnä
-väsymystäkin
-päähänpistoja
-ja niiden toteuttamista
-muistojen penkomista
-soittoa
-värejä
-haasteita
-hosumista
-paljon uusia asioita
-huolta
-oppimista
-oivaltamista
-anteeksiantamisen opettelua -itselle
-arkea
-upeita lomapäiviä
-uskomattomia luonnon taideteoksia
-hetkiä rakkaiden kanssa
-suuria kupillisia kahvia
-kynttilöitä
-ensimmäisiä takkavalkeita
 
 
Mitä sulle kuuluu?
 
-Henna-

 

8 kommenttia:

Pizzicato kirjoitti...

Ihana kuulla sinusta <3 Kauniita neuleita. Ihailen tuota siististi toteutettua kantapäätä! Ompelukuvat ovat tuttu juttu lapsuudesta ja meilläkin 5v niitä on nyt tehtaillut. Ihania kuvia :) Kaikkea hyvää syksyysi!

Henna kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentista :) Nykyään tykkään tehdä tuon tiimalasikantaapään (olikohan se edes sen niminen?), en vaan tykkää poimia silmukoita ja tuo on jäänyt siksi käyttöön. Hyvää syksyä sinullekin <3

Vision By Mila kirjoitti...

My neighbors have those black berries near their house, I should steal some and try.. hehe..

Henna kirjoitti...

Mila; Go and ask if you could taste one :)

Liila kirjoitti...

Ihana lukea blogiasi, jälleen kerran <3 Noista Aroniamarjoista tulee todella kaunis väri myös langan värjäämisessä. Meidän talon parkkipaikan reunalla kasvaa niitä ja ne eivät sovellu syötäviksi pakokaasujen vuoksi, mutta kauniin värin niistä saa :)
Aivan ihanat neulomukset myös ja oi, nuo ompelukuvat!

Miia-Rebekka kirjoitti...

Meillä on naapureiden kanssa yhteinen aronia-aita, mutta ei osata käyttää noita marjoja oikein mihinkään. Kuulemma niistä saa ihan kelpo mehua, kun sekoittaa herukkaan tai johonkin. En oo testannut enkä muutenkaan tiedä miten saastuneita nuo on, kun on tie aivan vieressä.

Henna kirjoitti...

Liila: en ookkaan kuullut että noilla voi värjätä lankaa! Olisi kyllä kiva kokeilla :) Sinä se aina jaksat laittaa niin mukavia ja kannustavia kommentteja, kiitos <3

Henna kirjoitti...

Miia-Rebekka: Joo, varmasti kävisi mehuun jonkun muun marjan kanssa hyvin! Aroniassa on kuulemma paljon vitamiineja, niinkuin varmasti mussakin marjoissa. Voi olla, ettei kannata aivan tien läheltä poimia...