tiistai 14. elokuuta 2012
Minulla on tapana keksiä lauluja arjen touhujen keskellä -siis sellaisia joita ei soisi kenenkään perheen ulkopuolisen kuulevan, on niin höpsöjä. Jokaiselle lapselle on myös syntynyt hellittelylauluja joissa ei välttämättä ole päätä eikä häntää, mutta mitäs väliä sillä onkaan. Monet asiat sujuu paljon hauskemmin kun laulaa samalla:) Pojan kanssa myös "räpätään" ihan vaan normaalit juttelut joskus. Tähän tyyliin (ja asianmukaiset eleet ja liikkeet mukana tietysti):

TUUSYÖMÄÄNMUSTIKKAPIIRAKKAA
KUN SITÄ VAAN NIIN HARVOIN SAA
JAVANILJAKASTIKETTA PÄÄLLELORAUTA
EIKÖHÄNSITÄVIELÄOOJÄÄKAAPISSA

EMMÄTUUSYÖMÄÄNMUSTIKKAPIIRAKKAA
LAITAMULLEPAAHTOLEIPÄÄPAAHTUMAAN
MULLONNIINNÄLÄKÄONKOKINKKUAPÄÄLLE
JOU

Jos et ymmärrä tätä meidän huumoria, niin ei haittaa -en minäkään aina, mutta musiikki on mahtava juttu ihan kotioloissakin ja ilman soittimiakin ja ei niin tosissaankaan.

No oho, eihän nämä jutut liittyneet taaskaan kuviin mitenkään:) Ensimmäisen kuvan otin eilen, kun pikkuinen halusi laittaa pihalta tuomansa "kukan" maljakkoon♥ Ja kamera on aina käden ulottuvilla, koska maailma on täynnä kauniita asioita -niinkuin tuo kurkkupaahtoleipä, josta heppatyttö kerkesi palan haukkaamaan.5 kommenttia:

Emileitha kirjoitti...

Just tuommoset jutut kuin nuo laulelut on ihanaa..minäkin joskus lapsenlapsieni kanssa teen..

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat ovat nuo jutut...tykkään...:)

Anonyymi kirjoitti...

Noin sen pitää mennäkki, me ainakin perheenä puhutaanja laulellaan ihan hulluja juttuja, et jos joku ulkopuolinen kuulisi, niin taatusti tulisi pian valkotakkiset hakemaan ;)
Ite tykkään kans laulella (hyvinkin keskinkertaisella äänelläni), paljon laulellaankin, kun on noita hoitolapsiakin, harvemmin mitään erityistä lauluhetkeä pidetään, vaan monesti kun tuolla ulkona kävellään niin samalla laulaa luritellaan :)

Henna kirjoitti...

Se onkin just parasta, kun lasten kanssa on niin helppo olla "vapaa" ja laulella miten tykkää -ja lapset tulee helposti mukaan! Joo, varmasti joka perheessä on tällasia sisäpiirijuttuja, ja saa ollakin, ainakin tällasia positiivisia:)

Liila kirjoitti...

Kerrassaan mainio laulu :) Musiikissa on aina niin paljon tunnetta, oli se millaista tahansa!