tiistai 21. elokuuta 2012

 nappikorvakorut -tykkään♥


 aamupalapöllö

 äitikän kukkia

 Ruma kuva -mutta idea on mainio (Romulyylin kivasta blogista sain idean joskus kauan sitten);
tee reikä mäntysuopapalaan ja ripusta se (minä laitoin vanhaa pyykkinarua) astiakaapin ritilästä roikkumaan tiskialtaan vierelle. Siitä on hyvä sipaista rasvaisiin käsiin saippuaa ruuanlaiton ohessa! Ja kädet oikeasti puhdistuvat.

 Otin kuvan seitsemäntoista vuotta sitten miehelleni neulomasta puserosta, joka on lähdössä kirppuselle torille -ehkä joku sen sieltä vielä käyttöönsä huolii... Aika jännä, miten itse tehtyyn voi kiintyä niin, että ei malta viedä poiskaan, vaikka vuosikaudet pyörii kaapissa käyttämättömänä!
Rakkaudella neulottu on niin täynnä ajatuksia ja tunnetta♥ Ukkoseni pitikin tätä puseroa tosi paljon aikoinaan:)

 Majaleikki on pop.

Mistä tätä kudetta riittää... En tykkää tehdä siitä ollenkaan, mutta silti sitä majailee joka kaapissa odottamassa muuttumista koreiksi.Sekalaisten kuvien myötä Henna haluaisi toivotella Sinulle kivaa tiistaipäivää. Pullataikina taitaa kohta valua jo pöydälle kulhostaan, joten heippa, palataan asiaan♥

5 kommenttia:

Emileitha kirjoitti...

Miten sen pullan kanssa kävi.. onnistui tietenkin.
Olipa jänna kuvakavalkaadi..

KahviKaneli kirjoitti...

Hei, tuohan on hauska idea tuo mäntysuopa- homma! Rakastan muutenkin mäntysuovan tuoksua!
Täytyy tunnustaa, että joskus (aika usein) laitan pyykkiin huuhteluaineeksi nestemäistä mäntysuopaa. En tiedä mitä kone tykkää, mutta toistakymmentä vuotta on kestänyt.

Ina kirjoitti...

Ha-haa. Mina tytto samoissa puuhissa eilen ilalla kuteen kanssa. Reilu vuosi sitten kolme kiloa ontelokudetta raahasin Suomesta kun taalla se on viela ihan outo juttu. Eilen sitten viimisen kilon kieputin vyyhteelta keraksi. Varikin oli sama: valkoinen. Kuva olis siis voinut olla meilta (noh tuolit vahan erinakosia mutta ei ne ole tarkeita).
Mantysuopaa kaipaan taalla. Se on ainoa aine jolla pestessa lattiat jaa ihana puhdas tuoksu pitemmaksikin aikaa. Mutta eihan taalta sita saa.
Mukavaa paivaa!

Liila kirjoitti...

Kirjoitit niin kauniisti vanhasta villapaidasta! Voin täysin samaistua :) Minulla odottaa myös matonkudetta tekijäänsä.....

Henna kirjoitti...

Emileitha: No ihan hyviä pullia tuli, eikä se taikinakaan ehtinyt paisua liiaksi:)
Ja tervetuloa lukijaksi! tulen vastavierailulle blogiisi<3

KahviKaneli: En ole ikinä kuullut, että mäntysuopaa voi laittaa pyykkikoneeseen! Tulee kyllä varmasti ihana tuoksu vaatteisiin... uskaltaisinkohan kokeilla?

Ina: Aika jännä, että tuo kude tosiaan näyttää valkoiselta tuossa kuvassa vaikka todellisuudessa on vaaleanpunaista:) Ai, kude taitaa ollakin aika suomalainen juttu, onkohan sellaisia perinteisiä räsymattojakaan muualla, "suuressa" maailmassa? voi... jos toetäiin osoitteesi, lähettäisin sinulle mäntysuopapalan ihan vain siksi, että se muistuttaa tuoksullaan kotimaasta ja jokaisen maaimalla olevan suomalaisen pitäisi saada sitä nuuskutella!

Liila: Niin, kyllä voi kiintyä kovasti johonkin, mihin on käyttänyt paljon tunteja... Ai, kudetta sielläkin:)