tiistai 12. heinäkuuta 2011
Kiitos siskolle & hänen puolisolleen vieraanvaraisuudesta - kiva reissu oli ja piristi lähteä pitkästä aikaa jonnekin vähän kauemmaksi. Vaikkakin pienin oli aika itkuinen ja muutaman tunnin ajomatka tuntui liian pitkältä pysähtymisistä huolimatta. Menomatkalla huomattiin viidennen hampaan puhjenneen pieneen suuhun:)

Siskon kotona on kaunista, tavaraa ei ole liikaa ja jokainen yksityiskohta on harkittu. Siellä kuulee usein laulua, soittoa, naurua. Siellä on tiikerin näköinen kissa joka uskaltautuu kurkistamaan sängyn alta aina iltaisin kun talo hiljenee vieraiden äänistä.
Siskolla on aina kannustavia sanoja lapsille ja aikaa leikkiä. Hän keksii jos jonkinlaista hassua tekemistä ja kivoja paikkoja joissa käydä. Siskon kanssa on kiva laittaa ruokaa ja jutella.
Meillä on piiiiiitkä ikäero mutta sillä ei ole mitään merkitystä.
Sisko juoksee niin pitkiä matkoja että tällaista laiskanpulleaa hirvittää.
Hänen kanssaan katsotaan usein Disneyn piirrettyjä ja hän osaa soittaa valtavan paljon elokuvamusiikkia pianolla.
Sisko soittaa ja laulaa niin kauniisti, että haluaisin kuunnella sitä joka päivä.
Hän on saanut rinnalleen juuri hänelle sopivan miehen, jonka kanssa rakentaa tulevaisuutta, olen iloinen heidän puolestaan:)

Mutta huh, miten kaukana he asuvat - ehkä ensi kesänä taas jaksetaan lähteä sinne suuntaan. Onneksi he käyvät täällä molempien kotikonnuilla aina silloin tällöin kissansa kanssa:)2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Siskot on just parhaita! Elämän suola!!

Henna kirjoitti...

Näin on:)