tiistai 15. marraskuuta 2011









Ei lunta vieläkään, mutta kyllä silti alkaa olla jouluinen mieli ja puikoilla jotain pientä pukinpussiin. Vanha, vaatteensa hukannut nukkevauva sai eilen uuden liivimekon päällensä. Virkkasin sen, kun Saimi nukkui ja voi miten onnellinen hän oli herätessään ja nähdessään mekon nuken yllä♥

Niin paljon ihania sukkaohjeita lehdet, kirjat ja netti pullollaan, että en osaa päättää mitä haluaisin tehdä... Ja teen jälleen ne tavalliset perussukat:) Mutta haaveena tehdä itselle sellaiset raitaiset polvisukat. Heppatyttö toivoi tuosta Novitan sukkalehdestä tennarisukkia, täytyypä se toive jouluksi toteuttaa.

Tuli sellainen olo, että pitää välillä itsellekin tehdä jotain ja niinpä tikkusin huovutetut lapaset. Ja koska kädet ovat nyt täynnä joulusalaisuuksia, ei KivitaskuPuodin hyllyllä ole mitään. Katsotaan, jos on taas joskus ylimääräistä aikaa sinne jotain kivaa tehdä:)

2 kommenttia:

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Novita sukkalehti on todella innoittava, nyt jo viidennet erilaiset sukat puikoilla - ja vielä monet haluaisin tehdä... Mieleisiä joululahjoja sukat yleensä ovat olleet. :o)

Henna kirjoitti...

Kiitos Paula kommentista - niin on, innostava tuo lehti:) Oletpas jo monet ehtinyt siitä kokeilemaan!