sunnuntai 20. marraskuuta 2011
Täällä hoidetaan pientä kuumeista potilasta. Nyt hän nukkuu nenä vuotaen päiväunia pupu kainalossa ja äiti hengähtää hetken... Puro-langasta tykkään NIIN paljon, muutamia keriä vielä jäljellä.
Villahousut neuloin Kajastus -sävyllä. Pehmoiset ja lämpimät. Kaveriksi housuille tulossa vielä pusero samaisesta Purosta, ehkä raidoittaen ihan aidolla suomenlampaan villalla.

Pullakärpänen on käynyt meilläkin ja aika usein tehnyt mieli leipoa. Ihan niitä "rehellisiä" pulliakin, niinkuin äitini sanoo noista pyöreistä pullasista♥ Oma isä ei ole vieläkään saanut huopatossuja jalkoihinsa, ovat kyllä työn alla! Kun ne jotka isänpäiväksi piti hänelle tehdä, huopuivatkin pesukoneessa liian pieniksi.

5 kommenttia:

Homsantuu kirjoitti...

Kommenttisi jätti hyvän mielen, kiitos! Minäkin tykkään purosta ja aloittelevana kestovaippailijana voin todeta, että purosta neulotut villahousut pitävät todella hyvin! Uskallan melkein sanoa, että paremmin kuin hahtuvaiset. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Anonyymi kirjoitti...

Heips!! Ihanat housut ja täällä tykätään kans purosta... teitkö housut kaksinkertaisella langalla?

Henna kirjoitti...

Homsantuu: Niin onkin hyvää vaippahousuissa tuo Puro, ja paranevat vain käytössä!

Memmi: Kuule, käyn sun blogissa aina kun päivität, mutta en pysty kommentoimaan - se joulupallo oli taas ihana! Niin, tein ihan yksinkeratisesta Purosta, koska ohjeen lanka oli niin ohutta vaikkakin kaksinkertaisena neulottu. Linkitin sen ohjeen postaukseeni, huomasitkin varmaan. Hyvä ohje!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedoista, omituista ettet pysty kommentoimaan, harmittavaa, mistäköhän mahtaa johtua??? Mukavaa viikkoa sinulle ja tämä leidi alkaa tekemään housuja!!! :)

Henna kirjoitti...

Kiva! Laitoin ohkaisen kuminauhan lopuksi vyötärölle, resori oli liian löysä:)