torstai 12. tammikuuta 2012


Tähän päivään mahtuu paljon ihania pikkujuttuja ja monta kivaa tuntia ihan omassa rauhassa kirppiksiä kierrellen, kiitos siitä mummulle & papalle. Löysin parilla eurolla IHANAN, vanhan (ainakin näyttää siltä), puisen, ison helmitaulun♥ Se saa jäädä koristeeksi kotiimme loppuiäkseen, mutta nyt sillä "lasketaan" kovasti ja puisia helmiä siirrellään pienillä sormilla.

Sitten sain aikaiseksi päätellä Pojan villasukat, joissa on tosi pitkät varret. Niille tulee kohta käyttöä, kun kaivetaan luistimet ja sukset ullakolta käyttöön. Joku ihmeellinen sukkabuumi menossa minulla, huvittaa neuloa vain sukkia, kaiken kokoisia, värisiä, pitsisiä ja näitä perussukkia. Mutta niitä, missä on monta eriväristä lankaa yhtäaikaa mukana -kiitos ei. Aloitin nimittäin heppatytölle polvisukkia, joihin hän halusi viittä eriväristä raitaa ja kymmenen sentin jälkeen kaikki langat olivat solmussa keskenään.

Nyt Pikkuihminen päiväunilla, kaaliporkkanasipulikeitto porisemassa ja minä menen hetkeksi kutomaan piirakkasukkia lahjaksi vanhalle, tärkeälle ihmiselle.

Mukavaa torstaita!

toivoopi Henna


Ei kommentteja: