lauantai 21. tammikuuta 2012


Tänään sai eräs 60-vuotisjuhliaan viettävä lahjaksi nämä iiiisot (koko noin 45) palmikkosukat, jotka eilen illalla myöhään viimeistelin. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä useammin huomaan jättäväni asioita viimetippaan. Siitä piirteestä en ole mielissäni, mutta vaikea tapaansa on muuttaa. Jotenkin se tekeminen sujuu jouhevammin, kun "deadline" lähellä:) Nämä sukat tein siitä ihanasta Novitan sukkalehdestä, josta on vielä tarkoitus toteuttaa monet sukat. Näitä palmikkosukkiakin tulee varmasti vielä lisää, kaunis malli. Tiimalasikantapään tekeminen vain tuntui äkkiseltään vähän hankalalta, mutta kivalta vaihteeksi.

Syttyruusut ovat niin mainioita käytössä, että päätin tehdä niitä taas pitkästä aikaa. Ja kivaa puuhaahan se onkin, vaikka jotenkin sain taas sotkettua metrin säteellä keittiön hellanympäristön steariiniin.


Mukavaa viikonloppua♥

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat sukat teit, muakva lahja:)

Henna kirjoitti...

Kiitos, niin minustakin♥

Miukku kirjoitti...

Kauniit sukat! Minä en noita sukkia, tai niiden kantapäätä osaa tehdä ollenkaan, vaikka muuta tuleekin kudottua :)

Henna kirjoitti...

Kiitos Miukku -eikä se kantapää ole niin kauhea kuin luullaan:)

Miia-Rebekka kirjoitti...

Minä innostuin kanssa tässä yksi päivä tekemään sytykeruusuja. Nyt ne on jo kaikki käytetty, kun poltetaan takkaa niin paljon. On ne kyllä niin mainioita! Ei tarvitse yhtään mitään muuta sytykettä yhden ruusun lisäksi.

Henna kirjoitti...

Sori kun nyt vasta huomasin kommenttisi -niin on, tosi hyviä nuo, minäkin saan niillä takan syttymään:)