perjantai 20. huhtikuuta 2012


Niin hyvää siitä sitten tuli, että haluan jakaa reseptin kanssasi♥



Feta-kasvisvuoka


4 perunaa
300g kesäkurpitsaa
100g sipulia
rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
tomaatti
basilikan lehtiä kourallinen
suolaa
n. 50g voita
45g vehnäjauhoja
5dl kevytmaitoa
100g salaattijuustoa (sitä ennen fetaksi kutsuttua)

-viipaloi kuoritut,  raa`at perunat ja kesäkurpitsa, hienonna sipuli
-kuullota niitä rypsiöljyssä (tai voissa niinkuin minä) paistinpannulla hetki
-mausta suolalla ja pippurilla

-viipaloi tomaatit

-valmista kuorrutuskastike: sulata voi kattilassa ja lisää vehnäjauhot joukkoon. Sekoita muutamia minuutteja, kunnes sakenee
-lisää haarukalla hienonnettu salaattijuusto kastikkeeseen, mausta pippurilla ja hyppysellisellä suolaa

-laita kuullotetut kasvikset, tomaatit ja kokonaiset basilikanlehdet uunivuokaan
-kaada kuorrutuskastike päälle

-paista 200 asteessa noin 30 min.


Maistuvaa viikonloppua!

3 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kiitos! Ihana resepti varmasti!

Liila kirjoitti...

Näyttää herkulliselta! Täytyypä kokeilla :)

Henna kirjoitti...

Riitta Sinikka: On hyvä resepti, hyvää lämmitettynäkin seuraavana päivänä (jos edes jää yhtään:))

Liila: Kokeileppas:) Tuossa kuvassa en ollut vielä laittanut kuorrutuskastiketta päälle, oli kauniimpi noin, kun ei kasvikset peitossa. Mutta nam!