Niin hyvää siitä sitten tuli, että haluan jakaa reseptin kanssasi♥
Feta-kasvisvuoka
4 perunaa
300g kesäkurpitsaa
100g sipulia
rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
tomaatti
basilikan lehtiä kourallinen
suolaa
n. 50g voita
45g vehnäjauhoja
5dl kevytmaitoa
100g salaattijuustoa (sitä ennen fetaksi kutsuttua)
-viipaloi kuoritut, raa`at perunat ja kesäkurpitsa, hienonna sipuli
-kuullota niitä rypsiöljyssä (tai voissa niinkuin minä) paistinpannulla hetki
-mausta suolalla ja pippurilla
-viipaloi tomaatit
-valmista kuorrutuskastike: sulata voi kattilassa ja lisää vehnäjauhot joukkoon. Sekoita muutamia minuutteja, kunnes sakenee
-lisää haarukalla hienonnettu salaattijuusto kastikkeeseen, mausta pippurilla ja hyppysellisellä suolaa
-laita kuullotetut kasvikset, tomaatit ja kokonaiset basilikanlehdet uunivuokaan
-kaada kuorrutuskastike päälle
-paista 200 asteessa noin 30 min.
Maistuvaa viikonloppua!
3 kommenttia:
Kiitos! Ihana resepti varmasti!
Näyttää herkulliselta! Täytyypä kokeilla :)
Riitta Sinikka: On hyvä resepti, hyvää lämmitettynäkin seuraavana päivänä (jos edes jää yhtään:))
Liila: Kokeileppas:) Tuossa kuvassa en ollut vielä laittanut kuorrutuskastiketta päälle, oli kauniimpi noin, kun ei kasvikset peitossa. Mutta nam!
Lähetä kommentti