torstai 17. tammikuuta 2013 Koskaan aiemmin en ole vanhoja sukkia terittänyt uudelleen. Nyt ajattelin niin tehdä, koska piiiitkissä varsissa oli ollut melko kova työ ja niin nopeasti Vilma -langasta neulotut terät kuluivat puhki. Itse en oikein ymmärrä tätä eriparisuutta, mitä tyttö toivoi. Halusin kuitenkin varpaat ruskeiksi molemmissa. Niinkuin olisi dipattu suklaaseen nämä, eikö vaan?


 Nalle -langat (joita on melko iso kopallinen) saavat nyt muuttua sukiksi. Pieniin sukkiin saa kivasti pikkuiset lankanöttöset käytettyä. Punasiniset sukat on äitini neulonut -tykkään niistä niin paljon. Odottavat vielä kaapissa tyttösen kasvamista.


Kaksivuotias on innostunut värittämisestä. Keskittyy pitkiä aikoja lattialla masullaan maaten, nenä kiinni paperissa värittämään.
 
Niin kylmää ja kaunista ulkona. Kissa ei suostu ulos menemään kuin pakon edessä. Nukkuu talviunta kaiken päivää ja yötä.
 1970 -luvun käsityölehtiä selaillut. Kivoja inspiraation lähteitä! Nappaa tuosta karhu kirjoneuleeseen, ole hyvä♥


Aurinkoa Sinulle!


9 kommenttia:

Miikku kirjoitti...

Ihania neulomuksia taas:)

Ina kirjoitti...

Ihania kuvia. :) Pakkaspaivissa on se kivaa etta yleensa paistaa aurinko vaikka kuinka olisikin kylma. Meilla paistaa myos. Pakkasta tosin ei taida olla. Eilen satanut lumi on maassa ja saa olon ja mielen paljon valoisammaksi. Mukavaa torstaita!

MINNA kirjoitti...

Parsiminen on tuttua puuhaa. Joskus vaan pääsee niin paljon helpommalla kun kutoo rikkimenneen kohdan uudestaan. Kivasti sait "paikattua" sukat.
Suloinen pikku taiteilijan väritys.
Mukavaa viikonloppua!

villanne kirjoitti...

Kauniita töitä ja kuvia! Parsiminen ja terittäminen on tuttua puuhaa :)

Nuppu Home kirjoitti...

Kauniita kuvia ja kauniita sukkia olet tehnyt - ja kamalan paljon. Minäkin olen tehnyt eriparijuttuja. Tilaustyönä tumput ja joululahjaksi tyttärelleni sukat. Molemmista löytyy kuvia NuppuHome-blogistani. Mun mielestäni eriparijuttu on hauska ja tuo iloa sekä niiden pitäjälle että niitä katseleville :-)

Henna kirjoitti...

Miikku: Kiitos♥

Ina: Kiitos♥

Minna: Minä olen huono parsimaan... Ja jotenkin tykkään sukankin alottaa ihan alusta asti, tuo terittäminenkin on siksi jäänyt harvinaiseksi. Vaikka onhan se järkevää ja ympäristöystävällisempää!

villanne: Kiitos♥

Nuppu Home: Kiitos♥ Ihan kyllä kivan näköisiä nuo eriparijutut- ja kivoja tehdäkin, kun ei tartte miettiä jotta riittääkö tästä langasta vielä toiseenkin sukkaan/lapaseen saman verran.

Miia-Rebekka kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste :) .

Jaana kirjoitti...

Blogistani löytyy sinulle tunnustus :)

Henna kirjoitti...

Kiitos Miia-Rebekka haasteesta! Olen vaan niin laiska niiden suhteen, että taitaa jäädä tällä kertaa perehtymättä :( Kiitos kuitenkin!

Jaana: Kiitos♥