lauantai 5. tammikuuta 2013


Joulu hiipii piiloon, aavistus keväästä hymyilyttää♥

Vuoden ensimmäinen käsityö on tyttären kauluri unelmanpehmeästä, vaaleanpunaisesta langasta, jonka löysin kirppikseltä (Novitan Palmaa). Ja sitten tikkusin pienelle poikavauvalle polvisukat.

En kovin paljon välitä koriste-esineistä ja pidän vain harvoja ja valittuja esillä -mutta äidiltäni sain niin ihanan, suuren lumihiutalepallon, että se pääsi heti näkysälle. Aina silloin tällöin pysähdyn sen ääreen ja heilautan hiutaleet leijeilemaan. Katselen ja ihastelen. Olen aina tykännyt noista lasipalloista, joiden sisällä on oma pieni maailma. Ja lumisateen katseleminen on niin levollista.

7 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Muistan nuo lumihiutallepallot, minulla oli pienenä tuollainen missä oli joulupukki sisällä. Tuo enkeli on tosi kaunis! Sukatkin ovat ihanat ja kauluri näyttää niin unelman pehmeältä. Itsekkin ostin aikoja sitten yhdeksän kerää tuota samaista Palma lankaa kirpparilta. Mitään en ole vielä saanut siitä aikaiseksi.
Mukavaa Loppiaista sinulle:))

Mervi Heikkilä kirjoitti...

Ihania kuvia taas! Minullakin sama viehtymys palloihin: tällä hetkellä olohuoneen kaapin hyllyllä pieni keijukaispallo ja vähän isompi joulupukkipallo.

Mervi Heikkilä kirjoitti...

Ja vielä: olen hukannut osoitteesi, ehditkö laittaa sen minulle sähköpostiin. :-)

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Ihania kuvia.
Kiitos kommentoinnistasi ongelmaani saada kuvat blogiin.
Nyt saan laitettua Picasan kautta, mut on hankalaa ja kaikki uutta.
Olen sitä mieltä että minulla on se Firefox.. mutta tarkistan asian.. Harmittaa ja kiitän kovasti tuestasi..

anana kirjoitti...

Moikka
oletko laittanut minulle meiliä arpajaisvoitosta? Ei meinaan ole tullut perille eli laittaisitko uusiksi :)

Henna kirjoitti...

olen laittanut, jo ennen joulua... yritän uudelleen!

Reeta kirjoitti...

<3 Ja nyt halusit antaa tuon lumihiutalepallon meidän TalviEnkelin muistolle. Kiitos Henna, koskettava ele. Ja se on tosi kaunis, muistuttaa niin Sennistä hyvällä tavalla. <3