tiistai 21. helmikuuta 2012


Hip ja Huu, hymyyn suu
Taivaalla on juustokuu
Hiiri siitä palan nappaa
syömällä näin aikaa tappaa
Kohta on taas aamu,
kun kuu on syöty pois!

- Henna-

Äläpäs naura siellä tuolle mainiolle lorulle - se tuli mieleeni yksi ilta unta odotellessa:) Ja muistinpas vielä kun aloin tänne kirjottelemaan ja tuli tuosta kissasta mieleen uudelleen.


Mutta siskokulta siellä, tuossa olisi nyt sulle pipo jos vaan kelpaa♥ Laitan postissa tulemaan ja jos on liian "tönkkö", niinkuin heppatyttö sanoi sitä äsken sovittaessaan, niin tehdään sitten uusi.

Tehty Dropsin nepal -langasta (lempilanka tällä hetkellä) Novitan ohjeella.

 Kivaa laskiaistiistaita sinulle!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih! Mä tänään juuri kopioin tuon samaisen ohjeen Novitan sivuilta. Mulla on tuota isoveljeä jäljellä ja jattelin tehd' sen sillä. Kaunis pipo:)

Henna kirjoitti...

Oli kiva ohje, tein tosin nelosen pyöröillä ja Nepalista. Valmista tuli parissa illassa:) Tupsujen teko ei vaan ole mun hommaa... Sen tein Novitan Crystal -langasta(?), tosi paksua lankaa ja helpotti kovasti sen vuoksi. Joko sait ne pitkät palmikkosukat valmiiksi, onnistuivatko ne Nallesta? Siis tuliko hyvän kokoiset?

Anonyymi kirjoitti...

Sain valmiikiksi. Ja todella hyvät niistä tulivat ja onnistuivat nalle langasta:)En ole vaan saanut kuvia otettua. Ollaan oltu koko perhe influenssa. Täälläkää ei tykätä pallojen teosta. !!!