maanantai 20. helmikuuta 2012

Tänne kuuluu sellaista, että puikoilla on piiiiitkiä palmikkosukkia ja sitten täällä on tänään höpsötellyt hassu, pieni, omapäinen pullaposki, joka tykkää ihan hirveästi uimalaseista.


Mutta mitäs sinne?

8 kommenttia:

Mervi Heikkilä kirjoitti...

Voi miten tomera pikku emäntä! Kerrassaan upeat sukat myös, kuten kaikki käsityösi!
Täällä pikku-Kanakko valmistautuu huomisiin hiihtokisoihin, iso-Kanakko on kirjoittanut kirja-arvosteluja ja koira söi kissanruoat kun taas kissa karkasi yläkerran vaatehuoneeseen nukkumaan. Ihan tavallista kuuluu siis. :-)

Henna kirjoitti...

hihii, kiitos kivasta kommentista! Ja kiitos kehusta, ei ne nyt ihan aina onnistu kaikki, mutta kun paljon tekee niin paljon tulee hyvääkin;) Mulla oli niin mielessä yllättää sinutkin vihreillä villasukilla, kun täytät kohta vuosia, mutta mitä vielä... en sitten saanutkaan aikaiseksi. Mutta kyllä sinä vielä joskus postilaatikostasi sellaiset löydät! Onnea pikku-Kanakolle hiihtokisoihin.

Joanju kirjoitti...

Minulta jäisi suunnitteluasteelle sukkien teko, tai tein minä parivuotta sitten sellaista putkisukkaa (ilman kantapäätä) ja melkein sain toisen valmiiksi. Tytär sen sitten purki ja jotain yrittää tehdä siitä langasta sitten.
Minulla on nyt talviloma, ja lasten kuskausta harrastuksiin on koko viikon ohjelmassa, yhdet "kipporvaare" kutsut vissiin olis tarjolla tälläviikolla ;) Mahtava ilma oli tänään ulkoilla.

Henna kirjoitti...

No voihan putkisukka! Onneksi ne kesken jääneet ja inspiroimattomat tekeleet voi aina purkaa ja tehdä vaikka jotain muuta. Mutta oikeasti ne putkisukat on ihan kätevät, menee monenkokoiseen jalkaan ja ei tarvitse tehdä sitä kauheaa (sitä aina liioitellaan sen kantapään vaikeutta, koska minäkin osaan sen tehdä, niin se ei voi olla vaikea) kantapäätä;) Ai onko vieläkin niitä tupperikutsuja, vai onkohan tuo joku uusi kippokutsu? ennenvanhaan oli vähän väliä tupperwaara -kursuja ja mulla on vieläkin joku kamalan värinen turkoosi muovikannu ja kulhokin tuolla. On muuten kestäviä, valitettavasti. Mutta ihan ok astioita, ei millään pahalla.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat sukat
-Täällä toivutaan influenssasta.... kamala tauti.. Puikoilla ei keskeneräisiä töitä tällä hetkellä... suunittelua, mitä sitten tekis?

Henna kirjoitti...

No voi... paranemista sinne! Ehdotus:jotkut ihanat sukat vaan puikoille kuules, toivoopi sukkakuumeeseen sairastunut henna;)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ja minä tykkään ihan hirveästi noista suloisista pikkuisen uimalasikuvista! Ja kauniit sukat!

Henna kirjoitti...

heippa Riitta Sinikka! Joo, kyllä tuo meidän uimamaisteri on ihana ihan livenäkin - hukutetaan se melkein pusuihin ja rutistuksiin... Kiitos sukkakehuista -lämpöiset sukat tulee♥