sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Perinteisen mallinen kaulahuivi pienelle tytölle tällä ohjeella.
Tämä malli on niin hyvä pienellä lapsella, ei jää pitkiä kaulaliinanpäitä roikkumaan ja pysyy hyvin kaulassa. Näitä voi tehdä monella eri tyylillä, mutta tästä ohjeesta minä tykkäsin kovasti. Koristeeksi virkkasin kukkasen.

Ja se on ihan tosiasia, eikä vain kuvausrekvisiittaa, jotta mulla on tänään eriparivillasukat jalassa. Ei sitä vaatekomeroa saa pysymään järjestyksessä ja kuka sieltä jaksaa samanlaiset sukat etsiä - on sitä tärkeämpääkin hommaa♥

2 kommenttia:

Joanju kirjoitti...

Näyttää olevan keräily nipsumuki sinulla :) Ihania kutomuksia sinulla. Mun kärsivällisyys ei riitä opettelemaan. Ompelukoneella joskus sain jotain aikaiseksi, sillä kun tuli niin nopeesti valmista :) Nyt sekin on jäänyt, pitäisi olla oma ompeluhuone, jonne saisi jättää keskeneräiset leveälle.

Henna kirjoitti...

Joo, lahjaksi saatu noita muumimukeja joskus, itse en sen kummemmin keräile. Ja käytössä ovat ja sen vuoksi taas yksi päivä joku ihana muumimuki hajosi (itse pudotin), jossa muumi ja joku toinen istuivat sillankaiteella... Tuostakin mukista jo pala pois. Mulle ei kyllä kannata mitään kalliita astioita edes ostaa, koska tykkään ottaa kaikki käyttöön. Ja niimpä tästä ja monesta muustakin seikasta johtuen astiakaapissa on sekalainen kokoelma kaikenlaisia mukeja ja kuppeja ja lautasia. Mulle taas ompelukone on sellainen ihmevekotin, että yuskin uskallan sillä enää mitään tehdä, kun en osaa ja tuntuu menevän aina pieleen. Neulominen on sopivan hidastempoista ja ehdin miettimäänkin mitä teen... Mutta totta, oma ompeluhuone, tai ainakin iso pöytä koneelle ym. on ehdoton, ettei aina tarvitse eestaas nostella!