keskiviikko 31. lokakuuta 2012 
Ihana ilta♥
 Kokoonnuimme porukalla kirppikselle tekemään syttyruusuja lähetystyön hyväksi.
Jokaisesta ruususta tuli kaunis, oli kiva jutella samalla ja välillä juotiin kahvit kirppiksen kahvilassa, jossa on vaikka minkälaisia herkkuja houkuttimena!
 
Syttyruusut laitettiin pieniin koreihin tai vaikkapa vanhaan ruostuneeseen tarjoiluvatiin, mukaan tulitikkuaski, ohje syttyruusun käytöstä ja sellofaani ympärille kauniin rusetin kera -niin ihania vaikkapa lahjoiksi.
 
 
Muuten, lämmin kiitos jokaiselle arvontaan osallistuneelle♥ Oli niin kiva lukea päiväänne piristävistä asioista.
 
Tervetuloa uusille lukijoille!
 


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja ruusuja, ja ihanan syötävän söpö leipä sinulla:)
Mukavaa marraskuuta:)

Henna kirjoitti...

Kiitos, samoin sinne:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kivan näköisiä ruusuja. Miten ne tarkalleen tehdään? Vai oletkohan kertonut sitä jo aiemmin?
t. Pinksu

Henna kirjoitti...

Heippa Pinksu:) Löydät hyviä ohjeita, kun laitat googleen syttyruusun hakusanaksi, mutta tehdään kananmunan kennoista. Siitä kananmunakennon "kupista" ruusun pohja, ruusun keskusta kierretään kannesta revityistä pitkistä soiroista ja terälehdiksi ja siksi että ruusu pysyy hyvin kasassa laitetaan pieniä palasia, muodolla ei väliä. Kaikki osat siis revitään, saksia ei käytetä, niin ruususta tulee aidon näköinen:) Sitten ruusu kastetaan muutaman kerran sulaan steariiniin (kattilaan vettä pohjalle ja kynttilänpätkiä sulamaan pienellä lämmöllä, huom. syttyy herkästi palamaan, ei saa lämmittää kiehumispisteeseen). Sitten minä laitan usein jotain kimalletta koristeeksi ja valmista tuli! Tosi hyvin toimivat sytykkeinä takassa:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä Henna!
t. Pinksu