lauantai 27. lokakuuta 2012


Kudekerät täällä pyörii edelleen pitkin lattiaa... Ideat tulee aika usein myöhään illalla tai yöllä -niin tuo kärpässieni -ideakin alkoi vaivaamaan silloin kun olisi jo pitänyt nukkua. Onneksi punaista ja valkoista kudetta ei ollut varastossa, muuten olisin varmasti toteuttanutkin sienen yöunien kustannuksella. Niin kuin muuten  arvonnan  pöllökämmekkäistäkin toinen syntyi muiden nukkuessa, idean tullessa:) Mutta eilen sitten pääsin ostamaan kauniin värisiä kuteita ja kärpässieni syntyi. Tuo on siis säilytysrasia, lakki toimii kantena. Ajattelin virkata näitä eri kokoisia. Haaveena olisi myydä kaikenlaista tällaista pientä väkerrystä joulutorilla, mutta aika näyttää.
3 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Ihania virkkauksia! Noi sienet kuteesta on kyllä kiva idis!

Hanna kirjoitti...

Kärpässienikori oliskin aikanaan kiva Hillan leluille, kunhan vaan on tarpeeksi kokoa sienellä! Taidan napata idean ja laittaa korvan taakse, tai sitten tilaan sellaisen sulta, kunhan tyttö hiukan kasvaa ja lelut tarvii säilytyspaikan

Henna kirjoitti...

Peppi: Kiitos♥

Hanna: Totta, tuo on kiva säilytyspaikka vaikka leluille -ja siitähän voi tehdä vaikka jättisienen:) Ja helppo on tehdä!