torstai 25. lokakuuta 2012

punaiset kumpparit

  
Olen ollut ainakin kolme vuotta ilman kumppareita; ihan hassua, etten ole malttanut niitä itselleni ostaa! Ja kaikki nämä vuodet olen odottanut kirpputorilla törmääväni sellaisiin, mutta ei ole löytynyt. Nyt olen alkanut miettimään sitä, kuinka muita hoivatessani jätän itseni retuperälle ja omat tarpeet aika usein taka-alalle. Ehkä on aika hoitaa vähän itseäänkin ja hemmotellakin! Niinpä ostin itselleni ihanat kumikengät ihan oikeasta kaupasta (tosin nuo olivat tarjouksessa, oikeaan hintaan olisivat jääneet ostamatta), enää en kulje Ukkosen jättikumppareissa yhtään:) Hankin myös hyväntuoksuista jalkakylpysuolaa -ehkä tänä iltana upotan jalkani lämpöiseen veteen ja hoidan kuivia korppukantapäitä. Tällaiset pienet asiat tuntuvat nyt antavan hyvän mielen ja jaksaa sitten hoidella näitä arkiaskareita laulellen.
 
Olen virkkaillut nyt kuteesta monenkokoisia koreja. Aiemmin en tykännyt virkata siitä ollenkaan, mutta jostain syystä nyt huvittaa kovasti vääntää isolla virkkuukoukulla nopeasti valmistuvia koreja! Ajatuksissa on myös kivoja ideoita ja odotan innolla tilipäivää ( :) ) jolloin pääsen ostamaan lisää kuteita...
 
Tuo pienimmän viime jouluna saama keppihevonen on niin hellyttävä! Sillä on ratsastettu sata peninkulmaa tämän vuoden aikana.
 
 
Pidä itsestäsi huolta tänään -minäkin yritän♥


10 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea uusista saappaista!
Ovat kyllä hienot.
Niinhän se pakkaa aina menemään äideillä....muut ensin...:)

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Ompas ne iloiset saappaat..
Pitää muistaa rakastaa itseään niin jaksaa toisillekkin antaa rakkautta sylin täydeltä.. näin se vaan on

Hanna kirjoitti...

Upeat saappaat!!!
Mulla on vähän samanlaista ongelmaa... lapsille aina hankin kaikkea, mutta kun itselle pitäisi jotain tarpeellista ostaa, se jää yleensä kauppaan ja tuumin, että selviän vielä ilmankin tai että sillä vanhalla mennään... Olisko tuo meidän äitien syndrooma???

Liila kirjoitti...

Ihanat saappaat! Ostin itsekin keväällä saappaat ja kyllä ne olivatkin hyvässä käytössä pellolla. Ihania koreja olet tehnyt. Ja tuo keppihevonen! Aivan ihana!!! Meillä keppareille on nyt virkattu suitsia :)

Ina kirjoitti...

Onpa aivan ihanat saappaat! :) Minullakaan ei saappaita ole... haluaisin jotkut ihanat... niin kuin nuo. :D Jos saa udella niin minka merkkiset nuo ovat? Todella kauniit. Nyt kelpaa sateessa ssapastella!

Henna kirjoitti...

Irmastiina: Kiitos:) Joo, siinä vaiheessa kun huomaa ettei kaapista löydy ainoatakaan ehjää sukkaa itselle, kun ei ole malttanut ostaa, tietää että nyt on aika kääntää huomio omiin tarpeisiin:D

Emileita/Tarja: Tuo on totta! Itsestä huolen pitäminen heijastuu kaikkeen muuhunkin.

Hanna: Kiitos! Kyllä tuo sitä äitisyndroomaa on vissiin...

Liila: Kiitos:) Ai sielläkin keppariharrastusta♥

Ina: Kiitos! Nuo ovat Tretorn -merkkiset:) Pitäisi olla kestävää laatua, ruotsalainen valmistaja, luonnonkumia. Aattele, noissa oli oikea hinta 69e, mutta olivat vain 26e tarjouksessa:D

Ina kirjoitti...

Kiitos tiedoista. EI sulla sattuis viela olemaan tarkempaa mallin nimea. Yritin googletella mutta en loytanyt just tommosia. Jatkan kuitenkin etsimista, niin ihanat nuo ovat.

Henna kirjoitti...

Ina: En löytänut siitä saapaissa roikkuneesta lapusta mitään mallin nimeä... Kuule, jos niitä vielä täällä meidän paikallisessa Halpa-hallissa on, niin mielelläni postian sulle! Koska et varmaan mistään noin halvalla saa vaikka toki postikulut tulee jonkin verran, en osaa sanoa kuinka paljon. Nuo on tosi kapeaa ja pientä mallia, mulla on 38 koon jalka, mutta nuo on 39 ja silti varsinkin nilkasta niin kapeat että hädin tuskin saan jalasta pois:) Mutta miten on, katsonko josko täällä vielä niitä olisi, käyn maanantaina asioilla ja voin samalla selvittää tilanteen?

Ina kirjoitti...

Kiitos Henna, mutta ei tarvitse. Olet kylla tosi ihana kun tarjouduit. Katselin heidan kotisivuiltaankin eika tuonmallisia ollut siella. Olishan ne ihanat mutta postikulujen kanssa hintaa tulee kuitenkin ihan kiitettavasti.

Henna kirjoitti...

Ok, Ina -voihan ne elämäsi kumpparit löytyä ihan yllättäen, ehkä vieläkin söpömmät:) Kivaa syyspäivää sinne!